Spil til haven for hele familien

Foråret er over os, og sommeren nærmer sig. Og ingen tid er bedre til at komme ud og nyde vejret og få masser af energi, hvilket bestemt gøres godt i haven og især med et godt havespil for hele familien. Personligt elsker jeg, når familien er samlet i haven til et godt spil. Vi er meget kreative og har anskaffet mange forskellige spil, så vi har noget at vælge mellem. Og endnu bedre er det, hvis vi har frisklavet smoothie, kage eller grillmad til pauserne!

De bedste spil til haven

Mit yndlingsspil i haven er helt klart kongespil, hvor man er to hold mod hinanden, og hvor det gælder om at vælte hinandens træstubbe. Her bliver ens koordination, kasteevne og samarbejde sat på prøve, men vigtigst af alt, er det et sjovt spil, som alle kan være med til! Et andet af mine yndlingsspil er kroket, hvor det gælder om at skyde bolde gennem små buer, der er placeret i græsplænen. Så har man hver en kroketstav, og så gælder det ellers bare om at få skudt flest bolde igennem på kortest tid. Her bliver koordinationen og boldøjet trænet. Stigegolf er helt klart også et af de bedre spil til haven! Her skal man kaste reb med bolde på op på en slags stige, hvor hvert trin giver forskellige point. Her kan man både være på hold eller spille alle mod alle. Og faktisk er det meget svært at få gode point, så man skal virkelig koncentrere sig, og der kan nemt gå konkurrence i den, fordi man netop spiller om point. Men sjovt er det!

spil til haven

De tre spil ovenover er mest lavet til brug i haven, men man kan også sagtens spille mere kendte spil på haveniveau. Jeg elsker eksempelvis et godt spil havebowling, som er ligesom almindelig bowling, bare i mindre format. Petanque er også et fantastisk spil, som også gælder om koncentration og præcision. Her kan man også være på hold, hvis man har en stor familie. Og så er der alle de forskellige kastespil, hvor du med ringe eller bolde skal ramme noget for at få point. I min familie er vi også glade for at spille mikado i haven, fordi det er noget, alle kan være med til; store som små. Jeg har også set, at man kan købe et stort skakspil, som kan slås ud i haven, og jeg tror, det bliver min næste investering, da min familie elsker skak! Og hvis man er til fodbold eller basket kan man købe mindre mål, som er lige til at sætte op i haven, så man kan nyde et godt boldspil! Også hockey og et rundboldsæt kan fås som havesæt. Så uanset hvilke havespil du og din familie er til, håber jeg, at du her har fået inspiration og ideer til, hvad I kan spille i haven. Disse spil er i hvert fald nogle, som vi har stor glæde af gennem både forår og sommer, og sådan kommer vi tættere på hinanden!

Back to Top