Gaveideer til mænd

Vil du også gerne lidt ud over kanten og ikke bare give det sædvanlige? Altså noget andet end de nemme gaver som sokker og deodoranter. Så læs med her. For efter mange års erfaring og inspiration har jeg endelig fundet en masse gode gaveideer til mænd, som du helt sikkert kan bruge. Hvad enten det er til kæresten, din far, din søn eller din bror, så har jeg helt sikkert nogle idéer til dig!

Den personlige gave

Min erfaring siger mig, at mange kvinder er på udkig efter den personlige gave til mænd. Inklusiv mig selv. For det er som om, det er en udfordring for os kvinder at finde på noget personligt, i forhold til mænd som har det nemmere ved, at de fleste kvinder elsker små nipsting, detaljer og romantiske ting. Men uanset om gaven er til manden i dit liv eller til din far, så kan den sagtens gøres personlig uden at være for meget. Det er jo muligt at få indgraveret alle mulige ting med hans navn eksempelvis. Nøgleringe, T-shirts, kuglepenne, grillhandsker, mobilcovers, manchetknapper, termokrus og you name it. Det er altid en god ide at give ham noget af det, som han går op i med navn på, for så vil han føle, at det er personligt. Og hvis det er til kæresten, kan du jo med fordel tilføje dit eget navn eller give sengetøj eller fotoalbum med billeder af jer.

Oplevelsen som gave

Gaveideer til mænd kan være lige så svære at finde som at finde manden selv. Men med en god oplevelse går du ikke galt i byen! Det er blevet mere populært at bruge pengene på en oplevelse, som man eventuelt kan opleve sammen. Det har jeg selv god erfaring med som en god gaveide til mænd, både far, bror og kæreste. Gode oplevelser kan være klatring, bridgewalking, luksusophold, ølsmagning, en tur i Ferrari, ballonflyvning eller koncertbilletter, alt efter hvad han er til. Men ved at give en oplevelse får han en unik og uforglemmelig gave, som han vil blive ved at huske og derfor også se som personlig. 

Huslige gaver

Selvom mange mænd ikke er egnet i et køkken, bliver man faktisk overrasket over, hvor glade de kan blive for huslige gaver. Det er en perfekt gaveide til mænd med et nyt knivsæt, et lækkert træskærebræt eller et stegetermometer. For det går de op i! Whisky- øl- eller vinglas hitter som regel også hos mænd, der sætter pris på et godt glas. Proptrækkere og vintude er næsten også altid et sikkert valg. Og hvis han elsker kaffe, så invester i en moderne kaffemaskine, en bønnekværner eller et termokrus. Han vil helt sikkert elske din gave, hvis han går bare lidt op i nogle af disse køkkenting!

whiskey glas

Hvis ingen af disse gaveideer til mænd har fanget din interesse, så gå efter den elektroniske parkeringsskive, en elektrisk tandbørste, barberingsgrej, kortholdere eller højtalere. Det er sikre valg, som de fleste mænd vil opfatte som gode og personlige gaver. Held og lykke!

Back to Top